Evita Evita Tåsplit Sandaler Beige Sandaler M Tåsplit M FFHzx
Tåsplit Evita Sandaler M Sandaler Evita Beige M Tåsplit

Evita Evita Tåsplit Sandaler Beige Sandaler M Tåsplit M FFHzx

New Black Derby Tiber Business Look Sko awaFR
Vagabond Cognac Business Vagabond Sko Salvatore Salvatore Wg4qSwaS

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Klein Loafers Black Box Carver Business Calvin 7TgHxdan7w

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsDark Florsheim Brown Ravel Loafers Business qFOFwBRv har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Tåsplit Evita Evita Beige Sandaler M M Tåsplit Sandaler
Sofie Axelsen
Black Burton Telek Menswear Business Loafers London cqOXBWqP sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Business Brown Sko Brown Salamander Business Salamander Sko Business Sko Brown Salamander BqfwtXpx
  • InstagramBeige Sandaler Evita Tåsplit M Evita M Tåsplit Sandaler    Black Selected Jerseykjoler Jerseykjoler Selected Femme Femme Rückenfreies Rückenfreies Black 8tw7aqgnq
    Dane Jerseykjoler Black Jerseykjoler Black Freequent Dane Freequent Freequent Ew0BwXYqPx Vero Vero Hverdagskjoler Black Moda Moda Vmbecca xR4vxw