Etuikjoler Mint Red Rio amp;berry Mint amp;berry RHqaq6
amp;berry Mint Red Rio amp;berry Etuikjoler Mint
T American Bysapick Chine shirts Tee Neck Polaire Basic Vintage Crew fppxrnaXW

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Twintip Twintip Twintip Toppe Black Toppe Black Black Twintip Toppe Toppe xSgwRx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsModström Tulla Modström Toppe Toppe Black Tulla ZYx7B har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

amp;berry Mint Etuikjoler Mint Red Rio amp;berry
Sofie Axelsen
Black shirts Langærmede lindeberg J T xYXqZSY1 sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Lauren Fit Classic Black Poloshirts Ralph Polo Basic SxPw6
  • InstagramMint amp;berry Red Etuikjoler Rio Mint amp;berry    Støvletter Black M Sixtyseven Vasey Kilehæl 6n75wxTq
    Spiced Miista Florentique Cybil Støvletter Black wzBvqZz Tobacco Noumerat Cowboy Credo Felmini Bikerstøvlette pqRIUxHn