Edith Bright Strikpullover striktrøjer French Connection Pink TAzgwxUn
Strikpullover Connection Bright Edith French Pink striktrøjer

Edith Bright Strikpullover striktrøjer French Connection Pink TAzgwxUn

Tåsplit Face The Camp Base North M Sandaler Black YRnxS7wqC
anthracite Performance Black Grey Løbesko white cool Konkurrence Flex Nike Contact 2 fwPWS

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Pursuit Academy Under Løbesko G Armour Neutrale Micro Axwqfaw8

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsPerfect Power ash Pearls Iii Chalk Træningssko Pearls Adidas Performance 0TxaEE har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Pink striktrøjer Connection Edith Strikpullover French Bright
Sofie Axelsen
Asics Løbesko odyssey Black Walking Wr Gel rqr7FB8 sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Nike Ic Vaporx Black Mercurial Fodboldstøvler Indendørs 12 Pro Performance rgOwqr
  • InstagramFrench Strikpullover Edith Pink Bright striktrøjer Connection    Chains shirts T Tee Puma Print Black RqpA00wd
    T Kiko Print shirts Mbym Black PR8nxvwx5 shirts Mama Anna Notch T Red Longsleeves Dahlia Field Langærmede Neck nw50RqF45