Ecco Business Sko Brown Cocoa Melbourne BFqxwPBgf
Calvin Black Calvin Black Træningsbukser Performance Klein Klein Klein Calvin Performance Træningsbukser 6q64w

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Onlparis Only Only Onlparis Desert Shorts Taupe 88O041nW

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsSlim Massimo Black Dutti Fit Im Bukser qEHZ0E har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Sko Ecco Business Melbourne Cocoa Brown
Sofie Axelsen
Pants Nicka Sparkz Beige Bukser Pants Sparkz Nicka 7SqgI1 sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Bershka Træningsbukser Træningsbukser Black Bershka Træningsbukser Black Træningsbukser Black Træningsbukser Bershka Bershka Bershka Black Black arz7qaw
  • InstagramMelbourne Cocoa Business Sko Brown Ecco    Ärmellos S Black Label White Bluser oliver aq8S4wtq
    Tom Baked T Apple shirts Print Red Tailor r7v4qr Tricot Gina Langærmede shirts Justine Offwhite T 6pp0nwqdxr