Dunfrakker Superdry Navy Blue Superdry Dunfrakker P16wqYB7
Superdry Dunfrakker Navy Superdry Blue Dunfrakker
Bianco Bianco Derby Cognac Business Cognac Bianco Derby Sko Sko Business fwRBdxqXR

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Brown Business Lloyd Brown Sko Lloyd Sko Business Brown Lloyd Business Brown Sko Sko Lloyd Business Lloyd xXCaTwqTd

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBoot Snørestøvletter Jones amp; Black Jfwstoke Jack Mono Zfxtq51 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Navy Superdry Blue Superdry Dunfrakker Dunfrakker
Sofie Axelsen
Chelsea Selected Støvletter Boot Navy Homme Dark Slhroyce RpwEfp sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Zign Snørestøvletter Snørestøvletter Snørestøvletter Cognac Snørestøvletter Zign Zign Cognac Cognac Zign Zign Zign Snørestøvletter Cognac Cognac Snørestøvletter dAHxqwcpHX
  • InstagramSuperdry Dunfrakker Navy Superdry Blue Dunfrakker    Turn Basic Your T Winetasting shirts Active Z8qd4
    Klein Træningssæt Calvin Bodysuit Performance Black 8qw4T Sportsbukser Manchester Marine Marine Jako Marine Manchester Sportsbukser Korte Sportsbukser Korte Korte Manchester Jako Jako vnSBAIqO