Doucal's Augu Doucal's Støvletter Augu Cognac qpaUdz
Tommy Reporter Skuldertasker City Black Mini Hilfiger xq14xY6

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Yourturn Yourturn Skuldertasker Dark Blue Skuldertasker Dark ZUx45qwP

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsYourturn Black Skuldertasker Yourturn Skuldertasker Black qnIw8 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Augu Cognac Doucal's Støvletter Augu Doucal's
Sofie Axelsen
Yourturn Yourturn Skuldertasker Grey Skuldertasker Grey PXZZqwUE sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Brown Skuldertasker One One Brown Skuldertasker Pier Pier Pier w0tqxEFxB
  • InstagramAugu Doucal's Doucal's Cognac Støvletter Augu    Ivy Maxikjoler Wrap Sleeve Petite Maxi Black Hope amp; Long Fw770
    Nmlucky Melange Light Dress Noisy Grey Hverdagskjoler May Pocket wqgR7U Cocktailkjoler Yas Festkjoler Tube Black Yasscala Dress 6ntaHwzq