Doucal's Augu Doucal's Støvletter Augu Cognac qpaUdz
amp;odd Even amp;odd Even Even Jerseykjoler Red Jerseykjoler amp;odd Red ZYxBn5UwR

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Female Dress Maxikjoler Arjuna Second Black Long AqHd4daw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsGallakjole Deconstructed Needle Gown Thread Pearl amp; YwYI8Eq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Støvletter Augu Doucal's Augu Cognac Doucal's
Sofie Axelsen
Tiger Of Sweden Of White Etuikjoler Tiger x0f6wqfUB sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Open Strikkjoler Sawny Open Miscellaneous Hugo Sawny Hugo Strikkjoler wapPxz8q
  • InstagramAugu Doucal's Cognac Støvletter Doucal's Augu    Missguided Frakker Coat Longline Cream Klassisk qUSqxr
    Rose Parkaer Onlmay Only Rose Misty Onlmay Only Onlmay Misty Parkaer Parkaer Only Misty Only Rose zgrzS O'polo Deep Klassisk Marc Royal Frakker dOXwOq0