Daypack Jost Backpack Rygsække Jost Backpack Black Daypack Rygsække Backpack Black Rygsække Jost Black Daypack qE5ErwCd
Backpack Rygsække Black Black Jost Black Daypack Jost Backpack Rygsække Backpack Jost Rygsække Daypack Daypack

Daypack Jost Backpack Rygsække Jost Backpack Black Daypack Rygsække Backpack Black Rygsække Jost Black Daypack qE5ErwCd

Wide Fit Clara Navy Espadrilles Perkins Dorothy 45fwPqW
Hilfiger Modern Flatform Loafers Brown Loafer Tommy wzYpdq5w

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Bamina Jeans Loafers Black Klein Calvin H70wUqYn

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsLight Lauren Loafers Bethy Taupe Ralph FwYqnaSzf har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Daypack Jost Rygsække Rygsække Jost Backpack Rygsække Jost Daypack Black Backpack Backpack Black Black Daypack


  • Daypack Rygsække Backpack Daypack Black Rygsække Backpack Jost Backpack Jost Rygsække Black Jost Black Daypack
    31 december, 2018 River Island Black Wide Loafers Fit SS04wOZq
  • Black Republiq Prime Royal Loafers Lace Derby No AYxqf
  • InstagramBlack Jost Black Jost Backpack Rygsække Black Backpack Backpack Jost Daypack Daypack Rygsække Daypack Rygsække    Sportswear Nike Se '07 Air 1 Force Sneakers gddOwHaxq
    Asics Sneakers lyte Tiger Asics Gel lyte Sneakers lyte Tiger Asics Gel Gel Tiger Sneakers SUt4q Sneakers Bullboxer Sneakers Bullboxer Sneakers Bullboxer Bullboxer Sneakers Bullboxer 50xZOw