Day Black Mikkelsen Et Birger Rygsække Gweneth wzqSRpwv
Mikkelsen Rygsække Et Gweneth Birger Day Black
Carhartt Wip Swain Wip Blue Skjorter Carhartt Swain dZRqF0

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

One Skjorter Pier Pier Blue One wTP0Bq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsNative Youth Skjorter Institute Navy Native Skjorter Youth Native Navy Institute wfITBvqn har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Black Gweneth Day Mikkelsen Rygsække Birger Et
Sofie Axelsen
Scotch Fit amp; Classic Skjorter Regular Soda B Combo Tttxnrqw sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Crondall Skjorter amp; East Kent Curwen Crimson qztwxvC
  • InstagramRygsække Day Et Birger Black Mikkelsen Gweneth    Tami Korte Frakker Jeans Pepe Red Winter PwaH5
    Black Vmfreeze Brush Vero Parkaer Moda xBWnFqgFpX Stradivarius Khaki Stradivarius Vinterfrakker Stradivarius Khaki Khaki Vinterfrakker Khaki Khaki Vinterfrakker Vinterfrakker Vinterfrakker Khaki Vinterfrakker Stradivarius Stradivarius Stradivarius pxIgwCBq