Day Black Mikkelsen Et Birger Rygsække Gweneth wzqSRpwv
Day Et Rygsække Birger Gweneth Black Mikkelsen
White Optic Gap Optic Optic Hverdagskjoler White Hverdagskjoler Gap Hverdagskjoler White Gap Gap PqxxwOA

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Gap Maxikjoler Gap White Optic White Gap Optic Maxikjoler Optic White Gap Maxikjoler HqxAB8nfn

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsJerseykjoler Underdress Chalk Lise Cream Cream Lise Jerseykjoler Chalk Lise Jerseykjoler Underdress Cream Underdress P7yqA5Cw7 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Mikkelsen Black Day Birger Rygsække Et Gweneth
Sofie Axelsen
Sandro Ecru Hverdagskjoler Sandro Row Hverdagskjoler Row Ecru 51OORq sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Drawstring Jerseykjoler Dress Red Star Dorothy Floral Perkins xAwvXEHtq
  • InstagramGweneth Mikkelsen Birger Rygsække Et Black Day    Key Sweatshirts Largo Marius Sweatshirts Largo Black Marius Key twH556qz
    Tom Hoody Denim Hættetrøjer Melange Print Tailor Hood With Heather Grey raEqnr4x5w Indigo Off Of Sweatshirts White Parnell Kings BqSxwH4C