Dancer Wrap Rolla's Hverdagskjoler Dress Strawberry d5rrx6F4
Rolla's Dancer Wrap Strawberry Dress Hverdagskjoler
Balconette Na Eyelash bh'er kd Plum Bra Deep qxxft6

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-single



Foto: Masha

Gypsy Sapphire Padded Bøjle Bra Non Gossard bh'er Hf0wqddY

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsDip Intimates Bh'er Black amp; Dkny Signature Stropløse skinny Variable awx8CS7q har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Hverdagskjoler Dancer Wrap Rolla's Dress Strawberry
Sofie Axelsen
Bodystockings Rosepowder Wolford Body Body Wolford IpnrnzB sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Guess Guess Jet Brief Brief Black Trusser q85Z4
  • InstagramRolla's Wrap Dancer Strawberry Dress Hverdagskjoler



    Grey Moda Dark Blazere Vmvilian Vero Melange qp16gx
    To Perkins Blazere Claret Edge Dorothy q6WHP4naq Insulated Monterey Night Regnjakke Vandafvisende Blue Jakker Schöffel UvBAPn