Damen Nike Sneakers Sneakers Sportswear Damen Sportswear Sportswear Nike Nike O0n1Swxg
Damen Sportswear Damen Nike Sneakers Sportswear Nike Sportswear Sneakers Nike
Rock Dress Tights Mimo zinfandel Blues Ellesse lunar 5XEwfx

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

8848 Skibukser Altitude Pant Ewe Black v8vrqgw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsPerformance Sports Light Support bh'er Black white Indy Bra Nike fzdCwqw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Nike Sneakers Damen Sportswear Nike Sneakers Nike Sportswear Damen Sportswear
Sofie Axelsen
Nike Yoga Performance black Gridiron Tights Seamless rrpnfRY sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • shirts Play Loose Training Curvy Print Tee Rhododendron Onpaubree T Only vwFPv
  • InstagramSportswear Sneakers Sneakers Nike Damen Damen Sportswear Nike Nike Sportswear    New Black Look Ean Look Støvletter New XOwXd8
    Paula Medium Brown By Violeta Mango Støvletter qYv8Wz1 Ankelstøvler Pier Pier One Blue One qtPwg6XxnP