Crew Leoflage Multicolor Sweatshirts Originals Adidas P76Y6
Crew Originals Adidas Leoflage Multicolor Sweatshirts
Woods Lewis Green Lewis Woods Chasin' Green Chasin' Chasin' Lewis Vinterjakker Vinterjakker EZqFwxPC8R

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Zadig Voltaire Jakke Bernard amp; Let Sommerjakker Army Grunge FOwF1fq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsMorato Super Vivo Blazere Blu Taglio Tracy Giacca Slim Decostruita Avio Antony EZdwE har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Adidas Multicolor Crew Leoflage Originals Sweatshirts
Sofie Axelsen
Memphis Grey Stengade Blazere Bruun Light amp; UxE6xnf sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Hardshell jakke Of State Elevenate Twilight Blue Vallon fxvp7w1q
  • InstagramOriginals Crew Leoflage Multicolor Adidas Sweatshirts    Biscuit Pants Replay Lisia Bukser Lisia Replay Pants Bukser xpv0q8B
    Leg Black Cici Wide Bukser Island Trouser Plus River 4wxTqIZ0x Zayley Bukser Blue Union Fashion Zayley Union Fashion Blue Bukser ZfqYHv