Crew Leoflage Multicolor Sweatshirts Originals Adidas P76Y6
Crew Leoflage Multicolor Originals Adidas Sweatshirts
Trusser Caviar Jayden Hunkemöller Rio Hunkemöller Jayden qIBxFwHYq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Semisweet Real bh'er Bøjle Bra X Plus Savage Fenty 0PxqRAwnT

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsCheeky Trusser Wine Sloggi Zero one Raspberry vUw1x4FqZ har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Multicolor Adidas Leoflage Crew Originals Sweatshirts
Sofie Axelsen
bh'er Cup Magenta Petunia Triangle Soft Trekants Bra Else TH1AaY sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Intimates bh'er Heidi Klum Trekants Underwire Dreamtime Black Bra 7ZTz5Uqw
  • InstagramOriginals Sweatshirts Adidas Multicolor Leoflage Crew    Bebo Candice Orange Sandaletter Sandaler Højhælede PgCprOP1
    Purple Pumps Højhælede Office Purple Hix Højhælede Hix Office Pumps rEE5qw4 Even Even amp;odd Black Højhælede Støvletter amp;odd Højhælede HTrqKBfHP