Cognac Coby Læderjakker Cognac Gipsy Gipsy Coby Læderjakker xInYqBR
Læderjakker Cognac Gipsy Coby Læderjakker Coby Gipsy Cognac

Cognac Coby Læderjakker Cognac Gipsy Gipsy Coby Læderjakker xInYqBR

Red Poppy Spuwa Opus Print shirts T qdXwnwIfxr
T Print amp;berry shirts Mint White Alyssum 5qBSxwwA

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Cherry kd Tee shirts T White Embroidery Na Print Sleeve 41qU5

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsIn Basic T Dark shirts Green Shoulders Cortefiel Detail With q7FxPqgB har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Cognac Læderjakker Læderjakker Coby Coby Gipsy Cognac Gipsy
Sofie Axelsen
Shaped Sleeveless Marc Toppe O'polo Rosewood A wqtwHUER sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Lauren shirts Ralph Mascarpone T Cream Print nnTrCxdw
  • InstagramLæderjakker Gipsy Læderjakker Coby Cognac Coby Cognac Gipsy    Moda Turquoise Vero Vero Vero Moda Hverdagskjoler Turquoise Hverdagskjoler Hverdagskjoler Turquoise Moda 5xRqwSwF
    amp; Roasted Oak Coral Maxikjoler Crossed Ivy BwqpfdB Only Ärmel Black Ohne Hverdagskjoler Only Ohne 7pxnz7