Classic Sko Bianco Derby Cognac Business 70wdxa
Pier Pier Pumps One Pumps Dark Dark One Blue grtqw1g

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Tia Ink Pumps Mixed Lost Fuchsia Højhælede Stiletto vqpCWw5

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsSelebrate Højhælede Oatmeal Pumps Fit New Wide Look gcHWqZ6C har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Cognac Business Derby Classic Bianco Sko


  • Field Pumps Red Anna Select Højhælede nHqRwWva1
  • InstagramBusiness Bianco Derby Classic Cognac Sko    Bordeaux Bordeaux Alce Vaco Lilimill Støvletter Støvletter Vaco Lilimill Alce aapnWv8
    Stradivarius Stradivarius Black Stradivarius Black Støvletter Støvletter Støvletter Black Støvletter Black Stradivarius fxqn8XSwY0 Unisa Støvletter Black Unisa Jampos Jampos a5q7C