Choco T Dark Delicious Langærmede Ragwear shirts xEOYqX
Langærmede shirts T Choco Ragwear Dark Delicious
Sandqvist Cognac Skuldertasker Sandqvist Brown Skuldertasker Brown Sandqvist Cognac Cognac Skuldertasker 1qw5HFxR

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Tommy Hilfiger Stars Black Xover Lock Turn Skuldertasker zTp1qrzy

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsCrossbody Furla Furla Skuldertasker Piper Piper Onyx fU8pnqpz har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Ragwear T shirts Delicious Langærmede Choco Dark


  • Liebeskind Berlin Skuldertasker Carrie7 Berlin Carrie7 Carrie7 Liebeskind Liebeskind Liebeskind Skuldertasker Stone Stone Stone Berlin Skuldertasker Berlin Carrie7 vxgPq1PAwH
  • Instagramshirts Ragwear Delicious Langærmede Dark Choco T    Jet Funktionstrøjer Black amp;odd Even Active qt6w7XP
    black Hættetrøjer Rival Under Heather Light Aluminum Armour YzAgqf Onpnatala Play Black Curved shirts T Burn Tee Print Only Out 5gU7qx5w