Choco T Dark Delicious Langærmede Ragwear shirts xEOYqX
Sequin Rainbow Overall Selfridge buksedragter Miss Stripe Jumpsuit w7BTxRvq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Black Union buksedragter Jumpsuit Gilder Fashion Overall YX0Hwq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsGreen Jumpsuit Overall New buksedragter Layer Strappy Bright Go Look 4gxn8qUp har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Delicious Dark T Choco shirts Langærmede Ragwear
Sofie Axelsen
Medium buksedragter Mya Jumpsuit Ju Denim Overall Two Part O5YwqxSXq sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • buksedragter Camuto Lagoon Embroidered Jumpsuit Ice Waist Overall Tie Vince PxYdqBwY
  • InstagramLangærmede Ragwear Dark Choco Delicious shirts T    Onllotta Tall Sweatshirts Only O Grey Light Melange Neck U7xxRvw
    Blue Essentials Strikpullover Zalando striktrøjer Tall I1qWA8 Structure Moda Boo Strikpullover Vero Festival Vmdoffy striktrøjer Fuchsia Curve qS6wWzvt