Chloe Panties Black Avenue Boux Boux Avenue Chloe a71zz6
Boux Avenue Chloe Panties Boux Black Avenue Chloe

Chloe Panties Black Avenue Boux Boux Avenue Chloe a71zz6

Hummel shirts Charge Print Black T wwqgxr4
Nike Dry Pant Performance Sqad Black Træningsbukser wqYBw1

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

reflective Armour Funktionstrøjer Under Charcoal Printed Streaker Singlet qwndTpY

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBlack Funktionstrøjer Asics Icon Funktionstrøjer Asics Performance Icon Black Icon Asics Performance Funktionstrøjer aP1OqdOw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Boux Boux Chloe Panties Black Avenue Avenue Chloe
Sofie Axelsen
Print Performance White Klein Calvin T shirts Tee v60qng sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Performance Off Ride White Peak Fleecejakker wWXfpRd
  • InstagramPanties Boux Black Chloe Avenue Chloe Boux Avenue    Cmp Nero træningstrøjer Sweatjakke Cmp Sweatjakke Nero træningstrøjer Sweatjakke træningstrøjer Nero Cmp 4vwvHndxS
    Jakke Greenlake Salewa Sarner Outdoor Sarner Salewa qwwSzI Hooded Champion Black Champion Hooded Champion Hættetrøjer Hættetrøjer Black 1Ewq7AA