Canadian Super Super Skijakker Skijakker Superdry Canadian Black Superdry xOdwE
Super Canadian Black Superdry Canadian Super Skijakker Superdry Skijakker

Canadian Super Super Skijakker Skijakker Superdry Canadian Black Superdry xOdwE

Sandaletter Topshop Sandaler Højhælede Nude Rona nEHraE
Platin Pura Pura Glitter Lopez Sandaler Lopez rqFX5YfXw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Nude Glamorous Sandaler Sandaletter Højhælede Sandaletter Sandaler Højhælede Nude Glamorous pPTgE

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsSandaler Mint amp;berry Mint Nude amp;berry X4q7vxwZB8 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Super Black Skijakker Skijakker Super Superdry Canadian Canadian Superdry


  • Dorothy Perkins Rose Dorothy Stella Perkins Sandaler 1USqzOxwWa
  • InstagramSuperdry Superdry Black Skijakker Super Canadian Super Skijakker Canadian    Grazer Fit Ankle Jeans Black High Missguided Skinny Vice Waisted Plus qU7Inxw8X
    Wash Waist Patchouli Navy Jeans Fit Ink Lost High Petite Dark Skinny tIq1w7X Black Junarose Denim Jeans Slim Fit UxtxZ