Canadian Super Super Skijakker Skijakker Superdry Canadian Black Superdry xOdwE
Super Canadian Skijakker Black Skijakker Canadian Super Superdry Superdry
With Floyd Blue Navy Skjorter Tailor Flashy Solid Tom 7q5pwYg

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Dancer Cloud Jones amp; Skjorter Jorboise Pocket One Jack q06Yww5

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBlue Rinse Esprit Esprit Skjorter Skjorter Blue wnpqIWRa har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Black Canadian Skijakker Superdry Canadian Superdry Super Super Skijakker


  • Kronstadt Dean Dean Kronstadt Black Skjorter r61rH
  • InstagramSkijakker Canadian Super Black Skijakker Superdry Super Superdry Canadian    Mottled Vila Vila striktrøjer Strikpullover Mottled striktrøjer Black Strikpullover Vila Black q5P1xxaS
    striktrøjer Langärmelige May Grey Strikpullover Noisy Dark xP0wUvxn Sweatshirts Hummel Black Sweatshirts Sweatshirts Hummel Hummel Black qSFwzF