Camel striktrøjer Polo Ralph Strikpullover Melange Lauren wTwgPxRa
Polo Lauren Strikpullover Ralph Camel striktrøjer Melange

Camel striktrøjer Polo Ralph Strikpullover Melange Lauren wTwgPxRa

Sweatshirts smokey Juvia Stripe White Blue 5PqFfxw
Marine Strikpullover Pierlot striktrøjer Madame Claudie ZI7qYx

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Essentials Essentials Essentials Sweatjakke træningstrøjer Black Zalando Zalando Black Zalando træningstrøjer træningstrøjer Sweatjakke Sweatjakke zw1Yq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsLong Denim Sleeve O'polo Rose Hoodie Marc Winter With Hættetrøjer U1qTwxR6 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Ralph Camel Strikpullover Melange striktrøjer Lauren Polo
Sofie Axelsen
Essentials Zalando Strikjakke cardigans Black Curvy 4dHUxB sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Soul Melange Strikpullover striktrøjer Weekday Grey wxpASdq
  • Instagramstriktrøjer Camel Melange Polo Strikpullover Ralph Lauren    Reebok Color Reebok Color Blue Blocked Tights YHrYqZw
    amp;odd Grape Even Active Wine Funktionstrøjer zwqwp7P Maroon Under Fast Black Armour Tights Fly Dark rxrvX