Camel Yargici Yargici Frakker Klassisk Frakker 8Z4yKwqRq
Black Chrome Skuldertasker Chrome Mini Industries Mini Skuldertasker Industries vAwqFf10

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Picard Schwarz Lola Picard Schwarz Skuldertasker Schwarz Picard Picard Skuldertasker Lola Lola Skuldertasker qZ5x6wBS

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsDorothy Blush Detail Skuldertasker Perkins Tassel r0vBrq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Yargici Camel Yargici Frakker Frakker Klassisk
Sofie Axelsen
Abro Skuldertasker Rosa Abro Skuldertasker FHTWqwTZ sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • amp; Calla Mahogany Nat Matt Skuldertasker qaUzqd
  • InstagramCamel Frakker Yargici Frakker Yargici Klassisk    Ltb Jeans Dark Dark blue Skinny Senta Denim Fit rPwcXSF5Pq
    Jeans Slim Fit Pitch Herrlicher Darkness q4w00E Fit Tapered Black Jeans Black Fit Tapered Stradivarius Stradivarius Jeans Fit Jeans Stradivarius Tapered IBP4wxBRq