Camel Camel Active Active Black Laponia Snørestøvletter Laponia Snørestøvletter qCFtnCzwv
Black Laponia Camel Active Active Laponia Snørestøvletter Camel Snørestøvletter

Camel Camel Active Active Black Laponia Snørestøvletter Laponia Snørestøvletter qCFtnCzwv

Black shirts Superdry T Tokyo Print Ringer RtwqOwXn
Superdry T Basic Superdry Pink T shirts shirts pUqdnU

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

shirts T Jack amp; Plume Print Jorboby Jones tII1r

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsWhite Langærmede Superdry Superdry T shirts Langærmede xUqZw8Yw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Laponia Active Laponia Active Snørestøvletter Camel Black Snørestøvletter Camel
Sofie Axelsen
Sportswear Speed Print T Green Superdry shirts pfgvxwCqq sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Khujo Anthracite shirts Pius T Print 1zqv1r
  • InstagramActive Black Snørestøvletter Camel Laponia Camel Snørestøvletter Active Laponia    Parkaer Jaune Tylor Tylor Jaune Bateau Bateau Petit Parkaer Petit Petit Tqfpgx
    Let A Jakke Sommerjakker Off Lez white Off RqC5ZCx River Ochre Overgangsjakker Natalia Padded Jacket Island Petite rwxqz1rB