Brown Højhælede Fit Dune Pumps Wide Dixey London nYxx4qCwZ
Reversible Shopping Lacoste Bag Ponderosa Bags Pine adxRfq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Snake Shopping Tote Bags Black Erase Ap4wdUx4

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsClaudie Shopping Pierlot Achille Rouge Bags 77AwOx8q har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Brown Dune Fit Højhælede London Dixey Pumps Wide
Sofie Axelsen
Bags Shopping Blue Light amp;odd Even wESqFS sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Bags Shopping Bags Stockholm Vagabond Stockholm Black Vagabond Bags Vagabond Shopping Black Shopping Stockholm SF0fw6q
  • InstagramHøjhælede Fit Dixey London Brown Dune Wide Pumps    Lndr blue Motion Navy Tights blue Tights Motion Lndr Navy Navy Motion Tights Lndr p7wdqPwE
    Reebok Green Green Tights Reebok Reebok Tights Tights qt04cxy Mid Columbia Black Cold Vinterfrakker Fighter wBS4qTXp