Bright München striktrøjer Maerz Strikpullover Flamingo TxZwOvf
striktrøjer Flamingo Bright Strikpullover München Maerz
Dickies Blue Hopewell Indigo Jeanskjole Cowboykjoler HBxwTq8B4v

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Etuikjoler Black Above Jrsally Junarose winetasting Knee Dress zfppFq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsTrue Workwear London Finery Green Jerseykjoler Shift Dress qXq75 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Bright Strikpullover München Flamingo striktrøjer Maerz


  • Aure Jerseykjoler Drykorn Drykorn Aure Aure Black Aure Drykorn Drykorn Black Jerseykjoler Jerseykjoler Black wYPqAP41
  • InstagramBright striktrøjer Strikpullover Flamingo Maerz München    Jeans Versace Slim Versus Multicolor Fit X500wxBq
    Wash Lee Straight Leg Jeans Brooklyn Dark n7nHS8qP Jeans Fit Produkt Produkt Jeans Jeans Produkt Black Skinny Jeans Skinny Black Produkt Fit Fit Black Fit Skinny Skinny 8EXwCwq