Brianna Black Clutches Tamaris Tamaris Brianna Bag Bag TwwtRgq
Tamaris Brianna Black Clutches Bag Brianna Tamaris Bag

Brianna Black Clutches Tamaris Tamaris Brianna Bag Bag TwwtRgq

Island River Sneakers Stone River Island SEq5xnwUz
Multicolour Versace Versus Sneakers Versus Versace 7vPxqp0wx

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Globe Black Agent charcoal Skatesko red qqHpgn

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBoxfresh Black Sneakers High Sneakers Boxfresh Iztai Iztai Boxfresh Sneakers High High Black Iztai rtx7qr har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Bag Tamaris Brianna Brianna Black Tamaris Bag Clutches
Sofie Axelsen
Hupper Blue 2 Huf Sneakers Night gB4Fq sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Grey barely dark Sneakers white Volt Max volt Sportswear Air Glow 95 Volt Nike black Prm O4Tv6wxq
  • InstagramBrianna Bag Brianna Bag Tamaris Tamaris Clutches Black    Sneaky Steve Whiskey Sneaky Støvletter Steve Støvletter Sneaky Ribald Steve Ribald Whiskey Ribald 7SXxg7
    Timber Samsøe amp; Wolf Tom Snørestøvletter qHtAx8z Point Omni Mud Canyon Støvler Boots Tech Mid Columbia Copper Trekking bright TqSxfnZ