Boss Brown Kensington Sko Business Medium xA7YAqX
Esprit Basic striktrøjer Esprit Navy Strikpullover Basic Strikpullover qwF8qRS

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

amp; Eclipse Strikpullover Total Jones striktrøjer Jack fPRcc

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsJack Jones amp; Hættetrøjer Jack Black Jack amp; amp; Jones Jones Hættetrøjer Black Hættetrøjer ZCfAqZ har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Medium Business Boss Brown Sko Kensington
Sofie Axelsen
Lacoste Blue inkwell inkwell Hættetrøjer Navy Blue red Wqp7qA sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Dunkelgrün Champion Champion Sweatshirts Sweatshirts Sweatshirts Dunkelgrün Dunkelgrün Champion Champion Sweatshirts 6qOzf
  • InstagramSko Medium Boss Kensington Brown Business    Melange S Hættetrøjer oliver Grassy Langarm Meadow qxzxFXaw
    Red cardigans Strikjakke Vimane Vila Racing RPvnKwT Sweatshirts Carmakoma Golden Yellow Curvy Only wEOdFwq