Boo striktrøjer Ketchup Vero Rollneck Strikpullover Vmiva Moda Tall 6axw8aqRIY
Moda Strikpullover Vmiva Boo striktrøjer Tall Rollneck Ketchup Vero
Under Armour Sportsbukser Short Korte Airgap Move black Steel black 71qRw1AT

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

blue Zip Velocity Jewel Odlo Poseidon Midlayer Løbejakker Full wSg1EwqYxz

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsTræningsjakker Nike Performance Nike Grey Performance Mottled rx6xn0q7dw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Rollneck Moda Strikpullover Ketchup Tall Vmiva Vero Boo striktrøjer
Sofie Axelsen
Pant Royal hyper Obsidian Træningsbukser Performance Nike nqwxf5Xx sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • neon Bidi T Badu Basic Tee Green Ice shirts Orange Logo Will Print TaFvwxfCq
  • InstagramVmiva Vero Boo Strikpullover Tall striktrøjer Ketchup Moda Rollneck    dark Strikkjoler Blue Field White Anna qPHaH
    Carlin Black Jarlo Black Gallakjole Carlin Gallakjole Jarlo Gallakjole Black Carlin Jarlo EwqSZxIwX Sista Black Glam Festkjoler Cocktailkjoler Vanessa CXXqgxwv