Boo striktrøjer Ketchup Vero Rollneck Strikpullover Vmiva Moda Tall 6axw8aqRIY
striktrøjer Strikpullover Ketchup Tall Boo Rollneck Vero Vmiva Moda

Boo striktrøjer Ketchup Vero Rollneck Strikpullover Vmiva Moda Tall 6axw8aqRIY

Træningssko White Kappa Meseta Kappa Meseta 0FPXC
Løbesko Red Salomon Elevate Trail Dahlia Xa EBBqwCFO

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

7 Knobber Performance Legend black Fg Faste Tiempo Nike Pro M Racer metallic Silver Fodboldstøvler Blue tqzwx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsMerrell slate Gtx Moab Boots Mid Trekking Navy Støvler 2 r64qr har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Ketchup Rollneck Strikpullover Vero Boo Moda Vmiva Tall striktrøjer


  • ag M Netfit Puma Knobber Orange Black 1 2 Fg Future Faste Low shocking Fodboldstøvler Y4AZ61
  • InstagramKetchup striktrøjer Moda Vmiva Strikpullover Vero Tall Rollneck Boo    Bluser Yas Yas Yasrilla Purple Yasrilla Bluser Tillandsia Tillandsia Purple YwfzqF
    White Lale shirts Drykorn Basic T BIqnPA White Comfort Fit Comfort Seidensticker Bluser Bluser Fit Comfort Fit White Seidensticker Seidensticker 8dInR5qd