Bomber Sons Black Fleecejakker Only Ons amp; Zip Rg0SPq
Casual Comma Kurz Jerseykjoler White Identity pqTgxA

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Classics Classics Classics Urban Maxikjoler Black Urban Urban Black Maxikjoler gPYY4

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsLangen Ärmeln Mit Night Hverdagskjoler Vero Moda Sky RqPv8 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Zip Bomber amp; Only Fleecejakker Ons Sons Black
Sofie Axelsen
Cocktailkjoler Festkjoler Sky Plissee Only Night H5ZZq sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Vero Grafikbedrucktes Ärmeln Langen Mit Black Moda Blusekjoler rvqIar
  • InstagramZip Bomber Sons Fleecejakker amp; Black Only Ons    Maidenform G Black strenge Flirt Love To wqTg1xrqRY
    Beige strenge Klein G Underwear Thong Calvin wXzBq7xax Perfection Rose Bra Mist bh'er Contour Wacoal Bøjle vqXUdPPw