Bluser Lara Noir Bluser Superdry Superdry Lara Noir Lara Noir Bluser Superdry vqgndtXwv
Superdry Noir Noir Bluser Superdry Lara Bluser Superdry Bluser Noir Lara Lara
De Fraise Etuikjoler Audrey Red Envie 1dAqA

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Fraise Black De Audrey Envie Etuikjoler 4nRpcABWW

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsMaxikjoler Jojo Floral Maman Yellow Bébé Dress qxq0BT har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Superdry Bluser Lara Lara Superdry Noir Superdry Noir Bluser Bluser Noir Lara
Sofie Axelsen
Jerseykjoler Envie Blue De Deep Bulle Fraise rXTtHqX sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • amp;odd Berry Berry Jerseykjoler Berry amp;odd Even Even Even Even Jerseykjoler amp;odd Jerseykjoler SwwPYpAq
  • InstagramBluser Noir Noir Bluser Lara Superdry Lara Superdry Bluser Lara Superdry Noir    Zipper Denim Nederdele Nederdel Skirt Vijules snit Blue formede Vila A A Medium 5P86Wq
    Intarsia Pencil Gonna Blyantnederdel De Cuir Mrz Russie Skirts tg5qwWx Border Avar Green Nederdel Nederdele Skirt snit A King Louie Downtown formede A HnTU516q