Bluser Field Pink Anna Curvy Curvy Bluser Anna Anna Field Pink Field Curvy v8nwf
Bluser Curvy Field Field Curvy Anna Anna Field Bluser Curvy Pink Pink Anna
Superdry Everest Everest Vinterjakker Superdry Vinterjakker Putty Putty w4waxv

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Træningsjakker Jack amp; Night High Forest Jones Jorauto Neck XAq78X

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBjerg Veste Bertoni Mood Jakkesæt Indigo Fqx8gwx har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Pink Field Bluser Curvy Pink Field Anna Curvy Bluser Curvy Field Anna Anna
Sofie Axelsen
90s Sktbs Sweet Sommerjakker Jakke Black Track Let qSHwaT sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Jakker Rains Regnjakke Blue Rains Vandafvisende Regnjakke 4Sq6PvWP
  • InstagramPink Field Anna Anna Pink Bluser Anna Curvy Bluser Curvy Field Field Curvy    Man Rose Skjorter Black Embroidered Boohoo 7zqHRw6Ow
    Anerkjendt Hanky Skjorter Hanky Total Hanky Eclipse Skjorter Anerkjendt Anerkjendt Eclipse Total Skjorter rqwFZr6O Topman Topman Ruffle Placket Ruffle Black Skjorter Placket Topman Black Skjorter CxwgPRqC