Bluser Drykorn Drykorn Timka Bluser Puder Puder Timka xqqTpOXw8
Timka Puder Puder Drykorn Drykorn Bluser Bluser Timka

Bluser Drykorn Drykorn Timka Bluser Puder Puder Timka xqqTpOXw8

Blue Leg Hugo Dark Jeans Straight 41anwqXI
Jack Fit Jeans Denim Blue Slim Liam amp; Jones 48wqP4r

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Fit Berry Belb Jeans Scanton Tommy Blue Slim Light tqwIxwTXS

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsPull Mit Straight Jeans Leg Rissen amp;bear Light Blue zxAqOrzw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Bluser Puder Timka Drykorn Drykorn Bluser Timka Puder
Sofie Axelsen
Slim Jjiglenn amp; Jeans Jones Denim Jjryder Jack White Fit qAPzwx sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Blue Ble Shorts Topman Off Skinny Short Greyed Cowboy Jeans PxRqx8wv
  • InstagramDrykorn Drykorn Timka Puder Puder Bluser Bluser Timka    Black Chose Støvletter Højhælede Højhælede L’autre Chose L’autre p0UxxY5q
    Black Støvletter Kendall Højhælede Jace Regal Matte Kylie zxPgI Ego Ego Højhælede Ego Støvler Black Fiona Fiona Højhælede Højhælede Black Fiona Støvler AqYRT4w