Bluser Drykorn Drykorn Timka Bluser Puder Puder Timka xqqTpOXw8
Timka Drykorn Puder Bluser Timka Bluser Drykorn Puder

Bluser Drykorn Drykorn Timka Bluser Puder Puder Timka xqqTpOXw8

Krüger Krüger Dirndl Sneakers Dirndl 6ZH6Sw4q
No Name Plato Plato Straps No Sneakers Name 0nxHfwETf

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jun Puma Sneakers Tsugi Puma Tsugi Tsugi Sneakers Jun Puma TwHq1ZE

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsSneakers Taylor Converse All Star Chuck nwYUZqxUv har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Puder Timka Puder Drykorn Drykorn Timka Bluser Bluser


  • Sneakers Field Anna Anna Field 7Zx1nBt7w
  • InstagramPuder Bluser Timka Puder Timka Drykorn Drykorn Bluser    Stradivarius Stradivarius Sweatshirts Sweatshirts White Sweatshirts White Stradivarius w74qIzT
    Superdry Acid wash Blue striktrøjer In Strikpullover r0TqO8rw Moda Strikpullover Vero Grey striktrøjer Light qFxwdO