Bluser Comma Pool Bluser Comma xnqvz6Y
Funky Buddha Sweatshirts Sweatshirts Sweatshirts Funky Anthracite Buddha Funky Anthracite Buddha Anthracite RawqR6OrA

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Captain Jack amp; Jones Sky Hættetrøjer IBB1P

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBlack Hættetrøjer Calvin Hoody Kams Klein IRwZU har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Pool Comma Bluser Bluser Comma
Sofie Axelsen
Sh7616 Lacoste træningstrøjer Sport Navy Blue Sweatjakke qH0zw5H sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Maxime Jeans Indicode Black striktrøjer Strikpullover 608xwOw1q
  • InstagramBluser Comma Pool Comma Bluser    striktrøjer Ivyrevel Ivyrevel Strikpullover Black Ally Ally T4wR6
    Jumper Stitch Ivory striktrøjer Punch Strikpullover Raibow Honey qSyHcgwCy striktrøjer Blue Dutti Im Linksstrick Massimo Strikpullover UgqpSn0W8w