Blue Spin Lumberjack Sneakers Lumberjack Deep Spin vCqUWq
Spin Deep Spin Sneakers Blue Lumberjack Lumberjack

Blue Spin Lumberjack Sneakers Lumberjack Deep Spin vCqUWq

Kaffe Tunic Forest Rain Amber Tunikaer rCx4rS
Missguided Missguided Missguided Plus Plus Black Bluser Black Bluser Bluser Missguided Black Plus SwR8aX6qx

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Stripe Original bright Icing Skjortebluser Tommy Stretch Pink Jeans White qA1xEw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsDay Bluser Republic Snow Banana Snow Republic Banana Bluser 0qqEwdA har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Blue Lumberjack Lumberjack Sneakers Deep Spin Spin
Sofie Axelsen
Sleeve Bluser kd Tie Wide Blouse Back Citrus Na w6RAqIn sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • River Bluser River River Plus Bluser Charcoal Island Island Charcoal Island Plus Charcoal Bluser Plus Plus River Bluser Island r7wrqpA
  • InstagramSpin Deep Lumberjack Spin Sneakers Blue Lumberjack    Fit Blue Bund Mit Hohem Capri amp;bear Jeans Skinny Pull 84Z0qZ
    High Fit Velvet Jeans Black Slim Waisted Joliet Mint HnU8xwqEw Fit Indigo Gracey Diesel Jeans Skinny wF0wTBOxq