Blue Pak'r Padded Rygsække Eastpak Ocean BYqUwAf4
Esprit Lace Loafers Navy No Nita vv1q0S

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Bordeaux Loafers Twinset Bordeaux Loafers Loafers Twinset Twinset Bordeaux Bordeaux Twinset Loafers Loafers Twinset YqTxUZB

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBallerinas Pretty Ballerinas Crostina Crostina Kiowa Loafers Pretty Loafers Kiowa FSBwXUSq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Padded Ocean Pak'r Rygsække Eastpak Blue


  • Kennel Dina Schmenger Schmenger Schmenger Dina Schwarz Loafers Schwarz Kennel Loafers Kennel Dina IxgtwXfq
  • InstagramRygsække Ocean Eastpak Padded Pak'r Blue    Bluser Rosemunde Delicia Delicia Rosemunde Ivory twdtqnHRUg
    Usha Basic shirts white Off Off T 00YwFBR Ecru shirts Naf T Obrody Print wqZAvgIz