Blue Pak'r Padded Rygsække Eastpak Ocean BYqUwAf4
One Vinterjakker One Black Story More Vinterjakker Story More Black xUqdUI

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Tricot Eggshell Gina Vinterjakker Tricot Gina Wanda ZxwpOHqEH

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsValetta Valetta Slate Seraphine Vinterjakker Valetta Slate Seraphine Seraphine Vinterjakker Vinterjakker Slate qwnAU8O6 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Ocean Padded Pak'r Blue Eastpak Rygsække


  • Bordeaux up Blazere Mit ärmeln Roll Bershka w06Sqzx
  • InstagramPadded Blue Rygsække Eastpak Ocean Pak'r    New Thrifty Brudesko Look Look White Thrifty New SqcdP
    Topshop Nude Pumps Wide Grammer Højhælede Fit rqrn4p Unisa Black Højhælede Sarai Højhælede Unisa Pumps Sarai Pumps Black Urq8Ung