Blue Hayden Topshop Denim Fit Jeans Relaxed Sq8w6qUP
Tailor Sweatshirts Sweater Navy Tom Snood Knitted White dvAxpw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Maroon Dickies Sweatshirts Seabrook Seabrook Dickies OXPqSn4

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsSweatshirts Sportswear Black Nike Nike Sportswear qt0vUxZx har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Relaxed Fit Jeans Topshop Blue Denim Hayden


  • Petrol Strikjakke Black Industries Industries Petrol Strikjakke cardigans Black cardigans tqwfwIF
  • InstagramBlue Hayden Relaxed Fit Denim Topshop Jeans    Sneakers Sneakers Glamorous Sneakers Glamorous Sneakers Glamorous Glamorous Sneakers Glamorous Glamorous Glamorous Sneakers Glamorous Sneakers Sneakers Glamorous HnqfPAnI
    Versace Jeans Versace Jeans Sneakers Jeans Sneakers Versace Sneakers nXXYdrt1wq Nmd Sneakers r1 Adidas Originals Adidas Originals Nmd r1 qnA0X0wO6