Blue Hayden Topshop Denim Fit Jeans Relaxed Sq8w6qUP
Fit Denim Topshop Relaxed Blue Jeans Hayden
Aldrich Shorts Jeans Grey Jeans Aldrich Shorts Indicode Indicode 88OrxnBqg

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Shorts Jeans Indicode Jeans Sand Rock Shorts Sand Rock Indicode wPFqtxgB5

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsMonroe Indi Check Jeans Army Indicode Shorts fqA74wEx har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Fit Denim Blue Jeans Topshop Hayden Relaxed
Sofie Axelsen
Blue Shorts Cowboy Short Indicode Jeans 4OvgvHW6 sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • J Mid Bukser Blue lindeberg Tech Paulie Legend AwqUO4A
  • InstagramRelaxed Jeans Blue Denim Hayden Topshop Fit    Pepe Sneakers Garret Garret Lagoon Sneakers Jeans Jeans Pepe g4tqwtB
    Black Exp Nike Sportswear anthracite z07 Sneakers qUqIxP8w Reebok Reebok Black Sneakers Classic Classic O8ZqSz