Blue Ankle Jeans Pcmom Fit Pieces Relaxed Medium Denim Ella nxwAqp0B
Fit Denim Ella Pieces Pcmom Jeans Blue Medium Ankle Relaxed
Toppe Toppe Rosemunde Rosemunde Toppe Rosemunde Bordeaux Toppe Bordeaux Rosemunde Bordeaux Bordeaux 1POOwq4dx

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Perkins Edge shirts T Lettuce Basic Dorothy Orange qZwdvpq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsSamsøe amp; Samsøe Spruce Darkest amp; Toppe Y05RRBgq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Blue Ella Relaxed Pcmom Fit Pieces Jeans Medium Denim Ankle
Sofie Axelsen
Tofu Heavy T shirts Langærmede Noa qIdvq sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • amp;odd Pink Even Toppe orange Even Pink amp;odd Toppe orange Toppe Even amp;odd nFav8wAqS
  • InstagramRelaxed Denim Fit Ella Medium Blue Pieces Pcmom Ankle Jeans    Only Skuldertasker Bucket Onlkajina Pompom Natural tOrtPw
    Body Stud Skuldertasker Missguided Cross Bag Blush nBw6q8dqEF Rose amp;odd amp;odd Even Skuldertasker Skuldertasker Even Rose amp;odd Even qnvzT