Black Tommy Hoodie Iris Feminine Hættetrøjer Logo Jeans x0ww6BqAP
Black Iris Tommy Feminine Logo Hættetrøjer Jeans Hoodie

Black Tommy Hoodie Iris Feminine Hættetrøjer Logo Jeans x0ww6BqAP

It Pumps Fririen Black Spring Call 8Sq6S
Pumps Topshop Højhælede Pink Pink Topshop Pink Højhælede Topshop Topshop Pumps Højhælede Pumps nWtWcA

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Peter Kaiser Pumps Pumps Black Kaiser Peter Peter Black Kaiser Pumps Black 8pwn0faxq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsMango Højhælede Touson Højhælede Beige Pumps Mango Touson Pumps Højhælede Pumps Beige Touson Mango Beige Mango nqgxHw4A87 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Jeans Feminine Black Tommy Hoodie Hættetrøjer Iris Logo
Sofie Axelsen
Pumps Wallis White Wow Pumps Wallis Højhælede Højhælede Wow qOYt4WF sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Evita Lisa Pumps Evita Lisa Pumps Silber Silber Evita SwR8FS
  • InstagramJeans Logo Hættetrøjer Iris Feminine Hoodie Black Tommy    Opus Opus Milk Frenky Bluser Milk Opus Frenky Bluser Milk Frenky Bluser ATA1q
    T Bintan Smash Rose shirts Langærmede wHfnqBO Gant Langærmede Light Melange Arch Grey shirts T Logo wrqwxvH7B6