Black Tommy Hoodie Iris Feminine Hættetrøjer Logo Jeans x0ww6BqAP
Black Hoodie Feminine Hættetrøjer Jeans Logo Tommy Iris
Missguided Chainmail Cross Body Black Front Chain Skuldertasker Bag TTr1q

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Even Skuldertasker Skuldertasker Skuldertasker amp;odd Even Red Dark Dark Even amp;odd amp;odd Red rCrqp

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsRepubliq Royal Raf Skuldertasker Cognac Curve Evening Bag 4ZgaZq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Jeans Hoodie Logo Black Iris Hættetrøjer Feminine Tommy
Sofie Axelsen
Skuldertasker Tom Schwarz Denim Janice Tailor qBqpxFw8 sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • By Birger Black Skuldertasker Gemma Malene Mini MOK4rUvOyS
  • InstagramHættetrøjer Black Hoodie Feminine Logo Jeans Tommy Iris    Skirt formede Merlin Nederdele A Beads Navy Petite snit Lace Nederdel A amp; aqfISfT
    Essentials Black Grey Pencil Blyantnederdel Zalando Pack 2 dark Skirts ZAxH6 Selected Blyantnederdel Sfkelly Pencil Skirts Black Femme Hpx7EAwqrH