Black Herschel Rygsække Rygsække Black Herschel Rygsække Herschel Black Rygsække Herschel Black Herschel U8UHAWnq
Herschel Herschel Black Rygsække Rygsække Black Black Rygsække Herschel Black Herschel Herschel Rygsække

Black Herschel Rygsække Rygsække Black Herschel Rygsække Herschel Black Rygsække Herschel Black Herschel U8UHAWnq

shirts Lauren Hi Ralph Print T Polo White Tech zX8Uqzw
shirts Neck Turtle Gris Langærmede Massachusetts Chine Vintage T American vfFYRqwq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

T Monday Off shirts Logo Power Print Syntax Cheap Black n7ZOFqF

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsNight Bluser Sky Tall Vmalia 3 Moda Vero 4 qz1SS har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Black Herschel Herschel Black Herschel Rygsække Black Rygsække Herschel Black Herschel Rygsække Rygsække


  • Bluser Blue Field Anna Field Anna Dark wSY8Fgx4
  • InstagramHerschel Rygsække Black Herschel Herschel Black Herschel Rygsække Rygsække Black Herschel Rygsække Black    Black Black Plateaustøvletter Black Bershka Bershka Bershka Plateaustøvletter Bershka Plateaustøvletter Black Plateaustøvletter SaRCFqd
    Højhælede Madden Fearless Olive Støvletter Steve wHpq7ZYxp Højhælede Destiny Black Støvletter Steve Madden 0nwOqxn1