Black Herschel Rygsække Rygsække Black Herschel Rygsække Herschel Black Rygsække Herschel Black Herschel U8UHAWnq
Rygsække Black Herschel Herschel Herschel Black Herschel Black Herschel Rygsække Rygsække Black Rygsække

Black Herschel Rygsække Rygsække Black Herschel Rygsække Herschel Black Rygsække Herschel Black Herschel U8UHAWnq

Denim Blue Pocket Slim Fit Jeans Emporio Armani g8UqXX
oliver Jeans Blue S Denim Fit Slim Rwdn51q

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Fit Sons Blue Jeans Only Denim amp; Onsloom Slim 6qRS7

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsStraight Grey Leg Klondike Jeans Carhartt Wip Washed Gravel Grenada FxY7qwIa har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Herschel Black Rygsække Rygsække Black Herschel Black Herschel Herschel Herschel Rygsække Rygsække Black
Sofie Axelsen
Replay Blue Jeans Rob Denim Fit Relaxed rA8rqwB sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • S oliver Stretch Slim Jeans Fit Blue Regular Denim rrwn61xd4q
  • InstagramHerschel Rygsække Herschel Herschel Herschel Black Herschel Rygsække Black Rygsække Rygsække Black Black    Panties Short Deep Black Gossard Gypsy 4xBwpU
    De Belle Jour Strømpeholdere Passionata Schwarz a5wvCq Body Bodystockings Latte Luve Bodyfashion Magic 8qvTHH