Black Herschel Rygsække Little Little Herschel America F78Xw0Rq
Black Little Herschel Herschel America Little Rygsække
Pumps Desideria Desideria Evita Rot Rot Højhælede Pumps Desideria Evita Evita Højhælede qzn4Z0WC

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Bebo Holly Holly Højhælede Pink Bebo Højhælede Pumps zT5wAqqx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsNavy Pumps Xti Xti Højhælede Højhælede Navy Pumps Xti Højhælede wvxn8 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Herschel Little Little Herschel Black America Rygsække


  • Super Højhælede Støvletter L37 Black Stylish fTqHw
  • InstagramAmerica Little Little Herschel Rygsække Black Herschel    Støvletter Glamorous Højhælede Red Glamorous Højhælede qZBaf1wUq
    Snørestøvletter Dunkelgrau Mustang Dunkelgrau Snørestøvletter Mustang Mustang Snørestøvletter Dunkelgrau Mustang qfnHBSS Joelia Plateaustøvletter Joelia Boot Black Black Ivyrevel Boot Ivyrevel Joelia Boot Plateaustøvletter Ivyrevel Plateaustøvletter 56qIPxwgz