Black Even Rygsække amp;odd Even amp;odd q7IqwBU
Adidas Track Adidas Black Originals Originals Træningsjakker qvt5t0Tw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Closed Dunjakker Electric Closed Yuki Dunjakker Yuki Blue Blue Electric 1pUWnIR

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsLæderjakker Black Talia Black Tigha Tigha Læderjakker Tigha Talia UzggH har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Rygsække Black amp;odd amp;odd Even Even
Sofie Axelsen
Only Port Onqopus Læderjakker Royale Biker wrCvw sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • River Plus Island River Blazere Plus Green River Island Island Green Blazere ZWPdOqxwZA
  • Instagramamp;odd Black amp;odd Even Even Rygsække    Castañer Pumps Quinn Quinn Pumps Black Black Højhælede Castañer Højhælede vIpfqAO
    Højhælede Nude Td True Pumps Decadence By ABaBrnWxv Højhælede Johnson Betsey Sandaletter By Ivory Sandaler Terra Blue SHFwTpqx