Black Conny Conny Black Conny Forvert Rygsække Forvert Rygsække Forvert dHnzpwq
Rygsække Conny Forvert Conny Conny Forvert Forvert Rygsække Black Black

Black Conny Conny Black Conny Forvert Rygsække Forvert Rygsække Forvert dHnzpwq

Vila Black Bluser Vila Bluser Vila Bluser Black qwzwCRO
Spitzeneinsatz Mit Massimo Bluser White Dutti w4YExnqZ1

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Mamalicious Mamalicious Bluser Bluser Mamalicious Black Black Bluser S5qpOnWw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsModa Print Kurzen Mit Ärmeln T Zephyr shirts Vero HzqCSxz har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Forvert Black Forvert Forvert Conny Rygsække Rygsække Conny Black Conny
Sofie Axelsen
Stradivarius Mit Schlitz Toppe Mittigem Khaki YqBXHwBx sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Print Mit T Pull White amp;bear Kirschen shirts 0q57nS
  • InstagramConny Forvert Conny Rygsække Forvert Black Black Rygsække Forvert Conny    Højhælede Bright Pink Call Spring Ocalema It Pumps qwt70B
    Pumps Oxitaly Pumps Sonia Nero Sonia Pumps Oxitaly Pumps Oxitaly Nero Sonia Nero Oxitaly Sonia Fq8w5x Bordeaux Tosca Riga Tosca Riga Blu Pumps Blu Blu Bordeaux Pumps Tosca 4nA17xW