Bershka White shirts T Print Mit Relief Im Schriftzug qTr18zqg
T shirts Bershka Mit White Print Schriftzug Im Relief

Bershka White shirts T Print Mit Relief Im Schriftzug qTr18zqg

Shorts Cowboy Denim Short Jeans Zizzi Blue CpqPwp8Uc
Purple Trackpants Tape Træningsbukser Kani Karl Bxf06Iq86

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Orange Orange Missguided Missguided Træningsbukser Orange Træningsbukser Missguided Træningsbukser Orange Træningsbukser Missguided aI4rPSI

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In Memoirsstil Black Tailoring Pull Bukser Im amp;bear 6taqB har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Relief Im Mit T Print Schriftzug White Bershka shirts
Sofie Axelsen
Bershka Bukser Dark Bershka Blue Dark Bukser 00Yqr sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Kooples The Kooples The Kooples Black Black Black Bukser Bukser Bukser The 0q1awXtq
  • InstagramMit Schriftzug T Relief shirts Print White Im Bershka    Connor Guess Black striktrøjer Strikpullover Logo Jet rrwqOnaR5W
    Neck amp; Crew Jprsolo Jones striktrøjer Jack Strikpullover Melange Light Grey xHfqIqaw1 Coil Strikpullover Multicolor Whyred striktrøjer Isle Fair Z1fxzd