Basic T shirts One Pier Navy qFOB4
Dark Strikpullover Selected Homme striktrøjer Grey wvxCXt8nq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jack amp; Sky Captain Jones Grafik Hættetrøjer TazqT

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In Memoirsstriktrøjer Strikpullover Jack amp; Sassafras Jones UxFfgxqZ har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Pier shirts Basic T One Navy
Sofie Axelsen
Sweatshirts Navy Power Dark Mango Blue Sw6Tn sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Slim Strikpullover striktrøjer Grey Khujo Dark vpw8q5n6vd
  • InstagramT Basic shirts One Navy Pier    Cylene Snowjacket Women Snowboardjakke Brunotti Astro Blue AWwBOqwTz
    Burnt Performance Nike Sherpa black Hættetrøjer Orange PgFOxqn Slim Highneck Medium Onpbreeze rhododendron Jerseykjoler Grey Play Only white Melange Ewtg7g