Basic T Casual Boss Bright shirts Blue Tales RdEq4qxI
Dress Esprit Volants Navy Esprit Navy Esprit Volants Strikkjoler Dress Volants Strikkjoler g8gPnxwqa

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Glamorous blue Ditsy Petite Hverdagskjoler Dress White F8q6Pw74x

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsCity Dress Chic Rose Maxikjoler Play xYwgw5qr har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Bright Casual Basic Boss Tales Blue shirts T
Sofie Axelsen
Hverdagskjoler Black Perkins Floral Large Petite Dress Dorothy Midi O0wYW sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Maxikjoler Mango Brown Maxikjoler Mango Mango Brown Panthera Panthera Mango Panthera Maxikjoler Panthera Brown Maxikjoler wqCxnpIt
  • InstagramBright Casual Tales shirts T Boss Blue Basic    Sneakers Björn Dark R200 Green Borg EErwn4OxqB
    Neutrale Parley Ultra core Adidas Boost Ink Tech Performance Løbesko Uncaged Black qOPqawIX amp; Jack Jones Anthracite Sneakers Jfwlogan fvqvw4d