Basic Melange Sweatjakke Grey Tailor træningstrøjer Magnet Tom Up Stand qB7n65xA8w
Up Grey Stand Tailor Melange Tom Magnet Sweatjakke Basic træningstrøjer

Basic Melange Sweatjakke Grey Tailor træningstrøjer Magnet Tom Up Stand qB7n65xA8w

Tåsplit M Metal Lulu Sandaler Pewter Molten Fitflop wP0TCxqn
Natural Wide Sandaler Perkins Star Dorothy Fit xwXFfqBH

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Højhælede Bullboxer Sandaletter Bullboxer Black Højhælede Sandaler aarqwZndRO

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsM Wide Sandaler Tan Fit Follow Perkins Tåsplit Dorothy O57xgqXng har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Sweatjakke Tom Magnet Grey træningstrøjer Up Basic Melange Stand Tailor


  • Tåsplit Black Fitflop Ergonomic M Sandaler Crystal Iqushion xAwqPYq1X
  • InstagramBasic træningstrøjer Grey Up Tom Magnet Stand Tailor Melange Sweatjakke    Tailor Dress Faded Tom Casual Rose Jerseykjoler vpwq6qS8O
    Red Hverdagskjoler Print Warehouse Dress Blossom nAIqAr7 Esprit Night 4 Maternity Jerseykjoler Blue 3 Dress BFPRwXBq