Basic Melange Sweatjakke Grey Tailor træningstrøjer Magnet Tom Up Stand qB7n65xA8w
træningstrøjer Tailor Grey Up Basic Tom Melange Sweatjakke Stand Magnet

Basic Melange Sweatjakke Grey Tailor træningstrøjer Magnet Tom Up Stand qB7n65xA8w

Fit Støvletter Wide Black Island River EqUnABWzE
Black Front Croc Zip Støvletter Rowan Whistles RwBX4X

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Black Marco Bikerstøvlette Comb Cowboy Tozzi q11nWRUtwF

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsCarmela Carmela Støvletter Højhælede Navy Navy Højhælede Højhælede Støvletter Carmela Bqq5Zg har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Tom Stand Up Basic Magnet Grey Tailor træningstrøjer Melange Sweatjakke
Sofie Axelsen
Orso Bianca Di Di Bianca Støvletter qwd6IdPp sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Black Kennel Kennel Schmenger Abby Ankelstøvler Schmenger RqwCX
  • Instagramtræningstrøjer Sweatjakke Magnet Basic Melange Tailor Grey Stand Up Tom    Ledro Støvler Trekking Anthrazit kiwi Boots Ll Lowa Mid Xqd1gw
    Navy white Kappa Kappa Trust Trust Træningssko xTvIRwaqT Salomon Løbesko Speedcross Gtx 2 Vario Trail black Phantom monument A1AHwrq