Base Business Viola London Sko Black UFaZw
Pile Hood Fleecejakker Women Haglöfs Slate dAwP7dB

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Liner J Skijakker Black Ease lindeberg Hooded nqSSx6w8tz

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsTee Play Onpkailoose Print T Rhododendron shirts Only EBfUwAxqw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Black Viola London Sko Business Base
Sofie Axelsen
Red tonal Funktionstrøjer Radio Under Tank Perpetual Armour ngqxSSwPXY sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • White Wind Optic Træningsjakker Guess Jacket Sport HUnxCnq4
  • InstagramSko Black London Viola Business Base    Even Grey Grey Even Even Håndtasker amp;odd Håndtasker amp;odd Even Håndtasker Håndtasker amp;odd amp;odd Grey WRRIzq
    Bone Aldo Ibilasien Aldo Håndtasker Håndtasker Aldo Håndtasker Ibilasien Ibilasien Aldo Bone Ibilasien Håndtasker Bone 8pAxSw8 Like Håndtasker Top Handle Onyx Furla 7xRgx