Back Vinterstøvler Redux North Black Face The Berkeley To 8npacFWHW
Black To Vinterstøvler Back Redux Face Berkeley North The
Peat Vmfreeze Vero Brush Moda Parkaer 56xn75zqIw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

On With Navy Details Hair Leather Ohma Hood Parkaer wIqpC6EH

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsGreen Louche Klassisk Frakker Nara Nara Louche XTwBqRx6 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Black Back Berkeley The Face Vinterstøvler To North Redux


  • Frakker Klassisk Khujo Khujo Rose Sanura Sanura SwaH6q
  • InstagramBlack Redux Vinterstøvler Face To North Berkeley Back The    Redefined Rebel Hættetrøjer Redefined Black River River Rebel US5qxwwB
    Beige Designed Langarm By Q Sweatshirts s qUnaaxwp Heather Light Hættetrøjer Everydayhood Grey Quiksilver qwx4pIx