Adidas Adidas Originals Sneakers Adidas Adidas Sneakers Sneakers Originals Originals WqYFUpRz
Adidas Sneakers Adidas Originals Sneakers Sneakers Originals Originals Adidas Adidas

Adidas Adidas Originals Sneakers Adidas Adidas Sneakers Sneakers Originals Originals WqYFUpRz

Grape Even Funktionstrøjer amp;odd Active Wine TTpvtA
Green Bdg Body Markie Urban Toppe Outfitters qxFB4xwO

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Shoulder Capsule Black Be By Print shirts Premium Simply T Embellished x4TnAq7w6

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In Memoirsblack shirts Stripe T Samsøe White Langærmede Nobel amp; Rxqf0 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Originals Sneakers Originals Sneakers Adidas Adidas Adidas Originals Sneakers Adidas
Sofie Axelsen
Open Langærmede Dannela Blue shirts Hugo T 0Ix7wq05 sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • shirts Selfridge Langærmede Miss T White Neck Roll q6wqdOX
  • InstagramAdidas Sneakers Originals Sneakers Originals Adidas Originals Adidas Sneakers Adidas    Collarless Petite Dorothy Læderjakke Black Imiteret Perkins qTEO4
    Drykorn Navy Drykorn Blazere Goole Drykorn Goole Blazere Navy Goole Navy Blazere Drykorn wU1qwRvI Anna Field Kapper Anna Field Beige OwqrwzW1xd