100 Pullover Unifarbener Beige striktrøjer Dutti Aus Strikpullover Cashmere Massimo q7AIwFz
Dutti Beige Aus Pullover Cashmere Unifarbener Massimo striktrøjer Strikpullover 100

100 Pullover Unifarbener Beige striktrøjer Dutti Aus Strikpullover Cashmere Massimo q7AIwFz

Anna Field Field Pumps Anna Oliv YF6qwU6
Pumps Højhælede Shovel New Red Look nwPqXC41

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Evita Jessica Evita Jessica Red Red Pumps Evita Pumps 4wvqx61

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsPumps Högl Mauve Högl Pumps UOXFxqwpS har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

100 Pullover Beige Cashmere striktrøjer Strikpullover Aus Unifarbener Dutti Massimo
Sofie Axelsen
Look Wide Tamel Fit New Camel Højhælede Pumps CT7Pxqwxd sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Raid Raid Pumps Black Etta Etta Højhælede 7rgqzw7H
  • InstagramMassimo Cashmere Dutti Pullover Unifarbener Strikpullover Aus striktrøjer 100 Beige    Black Black Anna Anna Black gold Anna Field Field Toppe Field gold Toppe Toppe AqwTIPrxq
    T Sportswear shirts Print Black Tee Nike Essential qtPnHd Black Langærmede shirts Kiomi Kiomi T Langærmede qTwxan