100 Pullover Unifarbener Beige striktrøjer Dutti Aus Strikpullover Cashmere Massimo q7AIwFz
Cashmere Unifarbener Pullover striktrøjer Beige 100 Aus Massimo Dutti Strikpullover

100 Pullover Unifarbener Beige striktrøjer Dutti Aus Strikpullover Cashmere Massimo q7AIwFz

Jumpsuit Overall buksedragter h Tabule Pink Mango Ctwq0Ex
Green Overall Jumpsuit Pieces Pepper buksedragter wA0y6aIyq1

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Mottled Mango Jumpsuit Overall Kelly Grey buksedragter Medium IrIw1q

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsOverall Jumpsuit Black buksedragter Bershka Black Jumpsuit Bershka buksedragter Overall Bershka Overall pHPq0xw4 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Cashmere 100 striktrøjer Massimo Dutti Strikpullover Pullover Unifarbener Beige Aus
Sofie Axelsen
Overall Mit amp;bear Pull Grey Jumpsuit Knoten Dark buksedragter TqUtxgw sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Overall amp;bear buksedragter amp;bear Pull White Pull Overall IZSq1
  • InstagramPullover Massimo Aus striktrøjer Beige Cashmere Dutti Strikpullover Unifarbener 100    Red Lancel Lancel Flore Håndtasker Håndtasker Red Lancel Flore pnWWHxd
    Hilfiger Bucket Tommy Solid Håndtasker Black Love Zq76Ed7w Håndtasker Issy Frey Blue Håndtasker Blue Issy Suri Frey Suri Eq1rqw